torsdag 19 maj 2011

Kvällis med favoriterna

Det har nästan blivit en tradition nu att gå kvällisar några gånger i veckan med våra nyfunna vänner Felicia & Alpha. Alpha är en ridgeback/schäfer korsning och verkligen jordens goaste hund! Vi gillar det här vackra ekipaget starkt - vilka glädjespridare. Både jag och Atlas känner att något saknas när vi inte går kvällisar med dom! Det är så mycket roligare att ses både för hundarna och oss, ut och gå ska man ju ändå och bor man nära kan man lika gärna gå ihop ikväll gick vi runt sandgrundsudden och här kommer några pics!

Natti!
Alpha smyger

sötnosar











puuuuuuuus på rej Fille! 

                                                        













godingarna

Finaste!
bus!

Kärlek

godisråttor

Bästa <3


2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder! Vilken trevlig ras mix med rr och schäfer! Har hon en ridge eller ser det bara ut så? Kollar din blogg dagligen, hittade dig av en slump och har sedan blivit fast! Kul att läsa om agility och annat hundliv! Jag har en fralla själv! Ylva och Molly i Umeå!

    SvaraRadera
  2. Hej Ylva! Vad roligt att du kommenterar och att du gillar bloggen! ;) Japp Alpha har en riktigt fin och korrekt ridge med två fina virvlar :)Kör du någon agility eller annat med din hund? Ha det så bra!

    SvaraRadera