söndag 1 januari 2012

Gott Nytt 2012

Vi hade ett fantastiskt nyårsfirande här hemma igår med underbara vänner, god mat, spel, rejält med skålande och nöjda hundar. Vi fixade maten tillsammans då varje par stod för varsin rätt. Allt var supergott och en hellyckad kväll.

Kvällen trerätters bestod av:

till förrätt - Fille & Ricks förföriska löjromstoast med kräftstjärtar och avocadocremé
varmrätt - Adde & Tess oxfilé med ugnsbakade primörer och chilibearnaise
efterrätt - Elin & Tims magnifika hemmagjorda glassfrestelse bestående av vit choklad och    jordgubbsglass toppad med färska jordgubbar, riven lime och chokladlinser.

Atlas & Alpha avnjöt ett varsitt märgben kvällen till ära och var rejält nöjda med det. Det gick även oväntat bra med Atlas och smällarna. Vi hade hög musik på hela kvällen och persiennerna nerdragna och det i kombinationen av tuggben, trygg Alpha och D.A.P sprayen gjorde susen. Han verkade nästan inte påverkad alls och det var verkligen ett framsteg - nu vet vi lite hur vi ska hantera fyrverkerierna vid nästa tillfälle.

Hoppas att ni hade en härlig kväll och att era barn/djur inte tog skada!










2 kommentarer:

  1. Skönt att det gick bra med hundarna och att ni hittat en metod som fungerar, är hans utslag bättre???

    Gott ni åt och vad trevlig kväll ser man ju

    God fortsättning finaste du själv ;D
    kramar

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År till er med! Vad härligt att kvällen gick så bra för Atlas! Här hemma hade vi en mycket osäker kille :/ ..Körde också med DAP men jag tror som du säger att en trygg & oberörd kompis är det allra bästa. Skönt att det är över för denna gång i alla fall! All lycka till er 2012 ♥

    SvaraRadera