torsdag 29 december 2011

Onkolog

Hej på er!!

Jag har haft en liten bloggledighet mest för att det bara sker jobbiga saker med oss hela tiden och den här bloggen känns mest tung och jobbig! men jag vill ändå skriva av mig lite och se det som ett sätt att komma ihåg och titta tillbaka på vad som hänt.

I morgon ska vi ta bort stygnen på Atlas och på måndag ryker förhoppningsvis mina stygn. Atlas sår ser hur bra ut som helst men nu har han fått andra bekymmer sedan i söndags har han svullnat upp och fått utslag på flera ställen på kroppen...

Jag har ringt till Djurakuten i stockholm där vi har vår hudspecialist och frågat kring detta och de känner stor oro för att det är mastcellerna(sådana som vi har plockat bort redan(tumörer celler) i hans kropp som spökar och har vi mer otur så kan dessa ha spridit sig till lymfknutar och körtlar. Vilket är väldigt allvarligt.

Vi blev remitterade till en av Sveriges bästa onkologer (tumörlära) på Strömsholm och förhoppningsvis kan han hjälp oss att hitta vad det är som pågår med vår älskade lilla kille här hemma- fy vad han får utstå mycket älskade hund<3

Sen får vi se vad det finns för eventuella behandlings alternativ, hur mycket det kostar och om det går att genomföra utan att ge honom sämre livskvalité! Det är mycket att ta ställning till och det är extremt tufft att inte ha kontroll på situationen och läget med hans klåda och svullnad.

Bilderna är från igår och så här har han blivit sedan i söndags varje dag och det har gått att få ner det med hjälp av kortison tabletter som vi har sedan tidigare.

3 kommentarer:

  1. Men nu får det räcka med otur för er =(, ussccch nu är det kämpigt, lider med er

    Men nu är så go som är possitiv i det hela ändå, stor elogekram till dig, du inspirerar

    kraaaaamar

    SvaraRadera
  2. Linda M (Bobbys matte)29 december 2011 kl. 13:02

    Neeej! Jag lider verkligen med er!! Finner inga ord... Hoppas verkligen du orkar fortsätta informera! Det är inte nässelfeber/utslag?

    SvaraRadera
  3. Nej men nu får detta sluta Tessan!
    Stackars fina Atlas och stackars er.

    Skickar massvis med styrkekramar!

    Ps. Hoppas inte nyår blir allför jobbigt för den fina vovven.

    SvaraRadera